PARTY ANIMALS 

Nieuw: verjaardagskalender  "The Party Animals"!

Vanaf 1 januari 2024  kun je een verjaardagskalender bestellen met foto's van schilderijen van "The Party Animals". 

Het formaat van deze kalender is 20x20cm.

De kosten van een kalender exclusief verzendkosten bedragen € 12,50.

De kosten voor een kalender inclusief verzenkosten naar Nederland bedragen  €17,50

Je kunt deze unieke kalender bestellen door een e-mail te sturen naar info@sam-paintings.eu of vul het contactformulier in op deze website.

Vermeld in je bericht de naam en het adres waar de kalender bezorgd mag worden. Tevens geef je aan of je het bedrag zelf wilt overmaken of dat je liever een Tikkie ontvangt.

De ontvangst van jouw e-mail wordt bevestigd door Simone / SAM Paintings.

De kalender wordt na ontvangst van jouw betaling zo spoedig mogelijk verzonden. 


In de serie 'Party Animals' brengt Simone de meest tegengestelde diersoorten bij elkaar. Geschilderd met een vrolijke, liefdevolle en zeker ook een fantasierijke kijk op het leven. 

Het is voor haar telkens weer een feest om aan deze schilderijen te werken en er naar te kijken. Ze zorgen voor een mooie balans in haar leven. Ook brengen zij geluk, vrolijkheid en kijkplezier in dat van anderen. 

Verschillende schilderijen uit deze serie hebben inmiddels een nieuw thuis gevonden. Het is mogelijk om jouw geliefde huisdier(en) door Simone te laten schilderen. 

Heb je interesse in een schilderij? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Simone via +31 (0) 6 30063037.  Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.


Klik op de afbeelding om deze vergroot te zien.